Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groeten,
Huishoudspecials.nl

Please Try Again After Some Time...

Adres:
Pyramideweg 3C
8321 CG URK

Telefoon:
(+0031) 85 130 0586

Email:
info@huishoudspecials.nl

x +
Informatie aanvraag
(+31) 85 130 0586
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Disclaimer

Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de inhoud van deze website kan Huishoudspecials.nl geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade, direct dan wel indirect, tengevolge van eventuele fouten of vergissingen. Dit geldt zowel ten aanzien van de eigen content als ten aanzien van de door Vakantieservies.nl aangeboden content die afkomstig is van derden.

Wij verwerken uw gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst en omdat wij u graag op de hoogte houden van nieuwe, voor u relevante producten van Huishoudspecials.nl.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u in ons privacy statement. Op al onze overeenkomsten zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.

Alle fotomateriaal op deze webwinkel is auteursrechtelijk beschermd. Overname en publicatiezonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Huishoudspecials.nl is verboden. Als u foto's waarvan het auteursrecht bij Huishoudspecials.nl ligt zonder toestemming gebruikt, betekent dit dat u akkoord gaat met het betalen van een gebruiksvergoeding van EUR 2.000,00 exclusief BTW per foto per jaar.