Betalen en verzenden

Bij Huishoudspecials.nl kunt u kiezen uit verschillende vormen van betalen. Alle betalingen zijn volledig veilig en zullen worden uitgevoerd door Pay.nl

Huishoudspecials.nl bied onderstaande betaalmogelijkheden aan:

 

 
Ideal

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.
De voordelen op een rij:

    Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
    Betaling wordt meteen ontvangen dus snelle verzending
    iDEAL is bij Huishoudspecials.nl volledig gratis

Creditcard

Op Huishoudspecials.nl kunt u ook met uw Nederlandse MasterCard, en VISA  betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt.

    Na verificatie kan uw bestelling direct verstuurd worden.
    Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Geen betaalkosten

Voor creditcardbetalingen brengt Huishoudspecials.nl geen betaalkosten in rekening. Dit geldt voor alle creditcards die wij ondersteunen, zowel MasterCard als VISA.
Vooruitbetaling

Kiest u voor deze optie dan moet u zelf het bedrag van aankoop overmaken. Alle gegevens krijgt u na de aankoop in onze webshop. De bestelling zal worden verzonden na ontvangst van de betaling. Let op dat u de gegevens exact overneemt anders kunnen wij u betaling niet verwerken.
Betalen met Paypal

PayPal  is een online betaalservice waarmee u  in online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vindt u op Paypal

Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de verkoper. Daarna wordt het bedrag automatisch van uw eigen rekening afgeschreven. Uw aankoop kan zo snel naar u verstuurd worden. U hoeft dus geen geld te storten op uw PayPal-rekening. Tegoeden op de PayPal-rekening zijn probleemloos terug te storten naar uw bank. Uw financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Koper en verkoper ontvangen direct na elke betaalopdracht van PayPal een bewijs van betaling in de inbox. Wanneer goederen niet geleverd worden, dan kan PayPal bemiddelen tussen de koper en de verkoper.

Het is gratis om een PayPal-rekening te openen. Met PayPal betaalt u gratis bij Huishoudspecials.nl.
Verzenden

Alle bestelling worden zorvuldig ingepakt en verzonden via PostNL. De standaard verzendkosten bedragen € 6,75 per bestelling. Mocht u tijdens de aflevering niet thuis zijn dan komt de bezorger de volgende dag terug om het pakket nog een keer aan te bieden. Als u bij deze afleverpoging weer niet thuis bent, dan zal de bezorger een briefje achterlaten, zodat u de bestelling kunt afhalen.